PRINT CARDS

Call Support Free: 026 70 220

Bokstavsskyltar

VI KAN ERBJUDA DIG

COMPLETE SOLUTIONS

FÖR LJUSSKYLTAR

När vi har fått information om dina önskemål, kommer vårt sälj- och designteam att ge förslag på befintliga idéer. Vårt team kommer också att berätta om olika lösningar, som kan uppfylla dina önskemål till 100 %.

Ordentlig planering är viktigt för oss, eftersom det garanterar ett högkvalitativt resultat som passar omgivningen och ger bra visibilitet. Det är viktigt att i inledningsfasen avsätta tid till att överväga olika lösningar och deras konsekvenser, för att undvika kompromisser som kan leda till ett oönskat slutresultat.

När dina krav och önskemål har specificerats, tar vår projektledare över. Vilket samarbetar med produktionsavdelningen och designern för att se till att allt är realistiskt och kan genomföras. För olika typsnitt och tekniska lösningar används olika metoder, vilket förutsätter fullständiga skisser innan arbetet påbörjas.

När den slutliga skissen och offerten har bekräftats, skapar konstruktörerna en exakt modell och konstruktionsritningar med hjälp av speciella 3D-program för ljusreklama.

Detta steg är nödvändigt eftersom det säkerställer att den planerade konstruktionen är stabil och tål olika väderförhållanden, innan den faktiska tillverkningen påbörjas.

Denna fas är särskilt viktig i samband med speciallösningar, där vi kanske själva stöter på vissa utmaningar för första gången.

Vår produktionsavdelning använder sig av toppmoderna maskiner, inklusive en CNC-bänk, kantbock, svetsbänkar och ljusmätare, i olika stadier som en produkt måste genomgå innan slutförandet.

Under tillverkningsprocessen, följer produktionschefen en särskild arbetsprocess för att säkerställa att alla krav och tidsfrister uppfylls (inklusive ett optimalt installationsschema). Söljaren handhar all kommunikation mellan kunden och företaget under hela produktionsprocessen.

Förpackning och transport avgörs alltid av vilken typ av ljusreklamprodukt vi har att göra med. Både mjuka och hårda förpackningar används för att säkerställa att produkten når installationsplatsen i oskadat skick och med bibehållen kvalitet.

Utöver de närliggande områdena, har vi skickat våra produkter till både Skandinavien och USA. Vi har stor erfarenhet av säker förpackning och transport.

Genom åren har vi byggt upp pålitliga installationsteam som kan installera ljusreklam på tak eller högt upp på fasader av byggnader.

Full uppmärksamhet ägnas åt varje projekt oavsett storlek, eftersom en dålig installation kan förstöra den annars perfekta projektlösningen.

Kontakta oss


  Top

  Successfully! Oops!

  close

  Select options

  close
  X