PRINT CARDS

Call Support Free: 026 70 220

Om oss

OM FOXPRINT

Företagets bekännelse: respekt för människor och miljö,  ta initiativ och dela nödvändigt värde för att bygga relationer.

Företagets värderingar: innovation, kvalitet, konkurrenskraft, banbrytande teknik.

Kundtillfredsställelse: Vår kundnöjdhet kan baseras på flera olika faktorer: höga kvalitet, leveranser i tid och priser som är konkurrenskraftiga.

Positionering

Foxprint har länge på marknaden varit en nyckelspelare och är inte bara kapabel att vara konkurrenskraftig när det gäller att erbjuda valuta för pengarna och service, utan vi är även innovativa när det gäller strategi.
Vårt främsta mål  har alltid varit att vi ska vara full service partner för alla våra kunders behov inom tryck & skyltar och säkerställa en hög kvalitet både när det gäller produkter och service.

Mission 

Att erbjuda en klassisk produkt, trycksaker & skyltar i alla dess former, idealisera den med de element som tilltalar kunden: klarhet, konkurrenskraftiga priser och snabb hantering.

Framgångs Faktorer

En stadig och långsiktig marknadsstrategi, kvalificerad support för kunder och val av banbrytande utrustning och teknik, val av leverantörer och samarbetspartners med mycket hög kvalitetsnivå.

Är ni ett tryckeri eller skylt aktör som själva inte klarar av trycket i vardagen antingen på grund av att ni inte har rätt tekniska förutsättningar eller inte har produktionskapacitet att utföra jobb med mycket kort leveranstid så hjälper vi till i produktionen.

VÅRT TEAM

Andrej Karaetin

Grafisk Formgivare

andrej@foxprint.se

Kemal Acar

Projektledare | Sälj | Montage | Designer

info@foxprint.se

Firdavs Amonov
Webbprogrammerare

Top

Successfully! Oops!

close

Select options

close
X