Kyrkvärdsgatan 18, 812 31 Storvik
+46 70 614 14 24

OM OSS

OM FOXPRINT

Företagets bekännelse: respekt för människor och miljö,  ta initiativ och dela nödvändigt värde för att bygga relationer.

Företagets värderingar: innovation, kvalitet, konkurrenskraft, banbrytande teknik.

Kundtillfredsställelse: Vår kundnöjdhet kan baseras på flera olika faktorer: höga kvalitet, leveranser i tid och priser som är konkurrenskraftiga.

Positionering

Foxprint har länge på marknaden varit en nyckelspelare och är inte bara kapabel att vara konkurrenskraftig när det gäller att erbjuda valuta för pengarna och service, utan vi är även innovativa när det gäller strategi.
Vårt främsta mål  har alltid varit att vi ska vara fullservicepartner för alla våra kunders behov inom tryck & skyltar och säkerställa en hög kvalitet både när det gäller produkter och service.

Mission 

Att erbjuda en klassisk produkt, trycksaker & skyltar i alla dess former, idealisera den med de element som tilltalar kunden: klarhet, konkurrenskraftiga priser och snabb hantering.

Framgångsfaktorer

En stadig och långsiktig marknadsstrategi, kvalificerad support för kunder och val av banbrytande utrustning och teknik, val av leverantörer och samarbetspartners med mycket hög kvalitetsnivå.

Är ni ett tryckeri eller skylt aktör som själva inte klarar av trycket i vardagen antingen på grund av att ni inte har rätt tekniska förutsättningar eller inte har produktionskapacitet att utföra jobb med mycket kort leveranstid så hjälper vi till i produktionen.

VAD VI GJORT

Portfolio 17
Portfolio 1
Portfolio 15
Portfolio 2
Portfolio 18
Portfolio 10
Portfolio 4
Portfolio 5
Portfolio 16
Portfolio 7
Portfolio 11
Portfolio 12
Portfolio 13
Portfolio 14
Portfolio 8
Portfolio 9
Portfolio 6
Portfolio 3

VÅRT TEAM

Firdavs Amonov
Webbprogrammerare
-
Kemal Acar
Projektledare | Sälj | Montage | Designer
Andrej Karaetin
Grafisk Formgivare
-

           TIDER FÖR BRA SERVICE

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00 (Telefon fram till 19:00)
Lördag – Söndag:    Stängd            (Telefon fram till 17:00)

           HÄR ÄR VI

Norra Stapeltorgsgatan 11, 803 20 Gävle
Telefon: +46 70- 6 14 14 24
Email: info@foxprint.se